Стандард

Св. Пантејлемон

ЕКОНОМИЈА

Со реновирање на Св. Пантејлемон како монашко светилиште се јакне манастирскиот туризам

Влатко Зорба
Повеќе од потребно беше да извршиме реконструкција и реставрација на конаците кои некогаш го симболизираа вистинскиот црковен дух и беа парче од манастирскиот мозаик во...
error: Превземањето на содржина без дозвола од авторот е дело казниво со закон!!!