СТАНДАРД life

ТА „Пилот Травел”

ПРЕТПРИЕМАЧ

Крстевски: Најважно е да имаме клиенти кои се вакцинирани за да можат да патуваат

Влатко Зорба
Крахот на туристичката сезона кој е извесен и за годинешната туристичка сезона може да се избегне сметаат туристичките работници,но само ако се вакцинира целото население....