СТАНДАРД life

транспортери

ЕКОНОМИЈА

Транспортерите бараат посебни пунктови за корона-тестови и продолжен рок за регистрација

Транспортерите бараат посебни пунктови за брзи корона-тестови и пролонгирање на рокот за регистрација на нивните возила до завршувањето на кризата. Во овој момент, како што...