26.8 C
Скопје
24 септември, 2023
СТАНДАРД life

трето око

БИЗЛАЈФ

„Трето око“: Решение за оние кои не можат да го тргнат погледот од мобилниот телефон (видео)

Влатко Зорба
Јужнокорејски индустриски дизајнер смисли сатирично решение за луѓето кои не можат да го тргнат погледот од екранот на своите мобилни телефони, па се наоѓаat во...