Стандард

„Варус“

КОМПАНИИ

30 години „Варус“ на македонскиот и регионалниот пазар: Во партнерство со науката, посветени на животот

msp-admin
Годинава компанијата „Варус“ одбележува 30 години постоење на македонскиот и пазарот на југоисточна европа. Основана во 1990 година, „Варус“ е меѓу првите приватни компании за...