СТАНДАРД life

Вирџин Галактик

КОМПАНИИ

Virgin Galactic е првата компанија за вселенски туризам која излезе на берзата

msp-admin
Приватниот вселенски туризам ќе стане јавен. Акционерите го одобрија спојувањето на „Virgin Galactic“ со една од компаниите на Чамат Палихапитија, која ја насочува компанијата за...