Таг : зарази

Здравје и Храна МАГАЗИН

Како правилно и сигурно да го користите мобилниот кога коронавирусот се шири

Мобилните телефони се една од највалканите работи кои ги поседуваме, па во време на коронавирусот би требало да обрнеме внимание на нивната чистота. Светската здравствена...