Стандард

затезна Камата

ЕКОНОМИЈА

Намалена затезна и казнена камата ќе се плаќа и 60 дена по вонредната состојба

Пресметката и наплатата на воведената со првиот економски пакет мерки помала законски затезна камата за 50 проценти, како и казнената камата во висина од 0,015...
error: Превземањето на содржина без дозвола од авторот е дело казниво со закон!!!