СТАНДАРД life
ЕКОНОМИЈА

Над 1,3 милиони евра за реконструкција на локален пат во с. Бојане

Друштвото за градежништво, транспорт, трговија и услуги ЈУ-БАЈ 2 Амет ДООЕЛ с.Бојане Скопје го доби тендерот од Општина Сарај вреден 83,851,201 денари или 1,363,434 евра за Реконструкција на Локален Пат во Село Бојане.

Според сајтот на е-набавки, добиени се 3 понуди од кои највисоката понуда е 87.148.607,40 денари додека најниската 71.060.340,00.

Времетраењето на договорот е за период од 12 месеци.

Поврзани вести

Обезбедени 50 милиони евра за петтиот пакет мерки

Влатко Зорба

Домашните овластени економски оператори ќе бидат меѓународно признати во ЦЕФТА

Влатко Зорба

Нова ИКТ инвестиција од Чешка

Влатко Зорба