Стандард
ЕКОНОМИЈА

„Некстсенс“ ќе одржува систем за зонско паркирање за скоро 700.000 евра

ЈП Градски Паркинг – Скопје го додели тендерот вреден 42,480,000 денари или 690,732 евра на Друштвото за информатичка технологија НЕКСТСЕНС ДОО Скопје за Набавка за одржување на системот за зонско паркирање.

За тендерот пристигнала само една понуда, стои на страната на е-набавки.

Избрана е постапка со преговарање без претходно објавување на оглас.

Поврзани вести

Димовски: Голем дел од обраќањата за прекршување на работничките права  се од работници кои не се синдикално организирани

Преку трите линии бескаматни кредити од Развојната банка обезбедени 44,1 милиони евра за стопанството

Влатко Зорба

Битиќи: Угостителството и туризмот се значително поддржани и поддршката продолжува и со петтиот пакет

Влатко Зорба