СТАНДАРД life
ЕКОНОМИЈА

ПУЦКО ПЕТРОЛ го „лапна“ тендерот вреден 3,2 милиони евра од М.Ж.Транспорт

Друштво за производство, трговија и услуги ПУЦКО ПЕТРОЛ увоз-извоз ДООЕЛ с.Пласница Пласница го доби тендерот вреден 200,458,400 денари или 3,259,486 евра од М.Ж.ТранспортАД-Скопје за снбдување со дизел гориво и нафтени деривати.

Во опис за делот за набавка на сајтот на е-набавки стои дека треба да се испорача Еуродизел БС (Д-Е V) и Екстра лесно 1(ЕЛ-1).

Поврзани вести

„Европа“ се стекна со 54 обични акции од „Фершпед“, „Бане комерц Трејд“ со 3.300 од „Кристал“

Влатко Зорба

ГЕН-И започнува со изградба на својата прва соларна постројка од поголеми размери

Stefanija Kuzmanovska

Се намалува цената на бензинот, дизелот останува на исто ниво

Влатко Зорба