СТАНДАРД life
ЕКОНОМИЈА

По Костов, и Илоски се стекна со 1.000 обични акции на Комерцијална

Комерцијална банка АД Скопје известува дека Илија Илоски, Главен оперативен директор и член на Управниот одбор на Комерцијална банка АД Скопје, се стекна со 1.000 обични акции издадени од Комерцијална банка АД Скопје.

Вчера од Македонска Берза соопштија и дека Хари Костов, Главен извршен директор и Претседател на Управниот одбор, исто така се стекнал со 1.000 обични акции издадени од Комерцијална банка.

Во моментов, една акција се тргува 7.761,69 денари.

Поврзани вести

Трошоците на живот зголемени во декември

Влатко Зорба

Поради стечајот на Еуростандард банка од денеска АД „Пошта“ не може да ги обезбеди финансиските услуги

Берта Китинска

Банките можат да овозможат втор период на одложена отплата на кредитите

Александар Петровски