СТАНДАРД life

Костов

ЕКОНОМИЈА

Поднесена иницијатива до Уставен суд од Хари Костов и акционери на Комерцијална за дивидендите

Влатко Зорба
Хари Костов, Главниот извршен директор на Комерцијална банка, и адвокатот Игор Спировски, поранешен судија во Уставниот суд на Република Северна Македонија, заедно со поголем број...
ЕКОНОМИЈА

По Костов, и Илоски се стекна со 1.000 обични акции на Комерцијална

Влатко Зорба
Комерцијална банка АД Скопје известува дека Илија Илоски, Главен оперативен директор и член на Управниот одбор на Комерцијална банка АД Скопје, се стекна со 1.000...