Стандард

тендер

ЕКОНОМИЈА

ЕУРОЛИНК го доби тендерот од 1,4 милиони евра за осигурување на воздухоплови од МВР

Влатко Зорба
Акционерско друштво за осигурување ЕУРОЛИНК Скопје го доби тенедерот вреден 86,400,000 денари или 1,404,878 евра од Министерство за внатрешни работи на РСМ за Осигурување на...
ЕКОНОМИЈА

708,000 евра за изградба на нова управна зграда на ЈКП Водовод Битола

Влатко Зорба
Друштвото за производство, промет и услуги СТЕНТОН ГРАДБА ДОО с.Долно Оризари, Битола ќе добие 43,542,000 денари или 708,000 евра за Изградба на нова управна зграда...
ЕКОНОМИЈА

ЕСМ додели два тендери од речиси 7 милиони евра на ТЕИКОМ ТИМ за набавка на помошна механизација за ПЕ Рудници

Влатко Зорба
Акционерско друштво за производство на електрична енергија ЕЛЕКТРАНИ НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА, во државна сопственост, Скопје додели два тендери во вредност од 220,774,932 денари (3,589,836 €)...
ЕКОНОМИЈА

МИСТ ЕНЕРЏИ го доби тендерот вреден 500.000 евра за набавка на струја за Собранието

Влатко Зорба
Друштво за производство,трговија и услуги МИСТ ЕНЕРЏИ ДООЕЛ Скопје го доби тендерот вреден 30,680,000 денари или 498,862 евра за Набавка на електрична енергија за потребите...
ЕКОНОМИЈА

ПУЦКО ПЕТРОЛ го „лапна“ тендерот вреден 3,2 милиони евра од М.Ж.Транспорт

Влатко Зорба
Друштво за производство, трговија и услуги ПУЦКО ПЕТРОЛ увоз-извоз ДООЕЛ с.Пласница Пласница го доби тендерот вреден 200,458,400 денари или 3,259,486 евра од М.Ж.ТранспортАД-Скопје за снбдување...
ЕКОНОМИЈА

ИЦС-СИСТЕМИ доби тендер од речиси 630 илјади евра за осветлување на Валандово

Влатко Зорба
ИЦС-СИСТЕМИ Р.Чешка- Подружница во Република Македонија, Охрид го доби тендерот вреден 38,717,609 денари или 629,555 евра за „воспоставување на јавно приватно партнерство по ЕСКО модел...
ЕКОНОМИЈА

МИС-КОМЕРЦ доби тендер од 537 илјади евра од ЕСМ за ангажирање помошна механизација

Влатко Зорба
Друштво за производство, трговија,услуги и транспорт МИС-КОМЕРЦ Митко ДООЕЛ експорт-импорт Скопје го доби тендерот вреден 537 илјади евра (33,040,000 денари) од Акционерско друштво за производство...
ЕКОНОМИЈА

КАРГОМАКС доби тендер од над 3,2 милиони евра за набавка возила за ЈП Комунална хигиена Скопје

Влатко Зорба
Друштво за трговија и посредување КАРГОМАКС ДООЕЛ Миладиновци Илинден го доби тендерот вреден 200,010,000 денари или 3,252,195 евра за набавка на Специјални комунални возила и...
ЕКОНОМИЈА

Телеком го доби тендерот вреден над 6,5 милиони евра за систем за паметно осветлување и платформа за дигитален град

Влатко Зорба
Македонски Телеком Акционерско друштво за електронски комуникации – Скопје го доби тендерот од Град Скопје за Набавка и имплементација на систем за паметно осветлување и...
ЕКОНОМИЈА

Тендер за набавка на механизација за ископ на јаглен во РЕК Битола

Влатко Зорба
АД ЕСМ денеска објави јавен повик за набавка на помошна механизација за РЕК Битола во вредност од 19 милиони евра со која се планира да...
error: Превземањето на содржина без дозвола од авторот е дело казниво со закон!!!