Стандард

3Д месо

КОМПАНИИ

Половина килограм za 10.000 долари: Компаниите за 3Д месо се оптимисти, но дали клиентите ќе плаќаат за тоа?

Влатко Зорба
Во средината на февруари, пишувавме дека американскиот милијардер, Бил Гејтс, сè повеќе бара поодговорен однос на развиените земји кон животната средина, притоа промовирајќи ја својата...