СТАНДАРД life

„абдоминален вакуум“

Фитнес

(ВИДЕО) Дали знаете што е „абдоминален вакуум“? Одлична вежба за поврзување со вашето тело и ум

Urednik
Додека некои фитнес трендови „TikTok“ бараат опрема, други не бараат ништо друго освен сила на волјата. Нов фитнес тренд без опрема кој стана вирален е...