СТАНДАРД life

Ацер

ТЕХНОЛОГИЈА

Хакери бараат од Acer највисок откуп досега

Влатко Зорба
Според „Форбс“, сајбер криминалци ги нападнале компјутерите што ги користеле вработените во технолошката компанија „Acer“, барајќи откуп од дури 100 милиони долари со цел да...