Таг : АФПЗРР

МАКЕДОНИЈА

Бабовски: Сите кои имаат рибници ќе можат да аплицираат за добивање на финансиска поддршка

Од денеска, па се до 15 јуни, сите кои имаат рибници и во нив одгледуваат риби или порибителен материјал ќе можат да аплицираат за добивање...
Компании и пазар

АФПЗРР исплати близу 17,4 милиони денари за субвенци за откупена пченица од домашно производство

Влатко Зорба
Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој, денеска на сметките на откупувачите на пченица од домашно производство, исплати близу 17,4 милиони денари. Директорот...