СТАНДАРД life

Ана Марија Петреска

ЕКОНОМИЈА

Берово и Велес – најтранспарентни општини во Македонија

Влатко Зорба
Фискалната транспарентност на општините е значително подобрена во споредба со минатите години. Општините од источниот регион и оваа година се најтранспарентни споредено со останатите општини...