СТАНДАРД life

Ангелов

КОМПАНИИ

ОРМ очекува успешни избори и брзо формирање на стабилни институции

msp-admin
Пред официјалниот старт на кампањата, Организацијата на работодавачи на Македонија (ОРМ) ги повикува политичките партии што учествуваат на претстојните парламентарни избори во своите изборни програми...