СТАНДАРД life

Ангеловска-Бежоск

ЕКОНОМИЈА

Ангеловска-Бежоска: Стапката на раст на македонската економија ќе биде 3,9 проценти

Влатко Зорба
„За оваа година, проектираме постепено закрепнување на економијата, односно стапка на раст од 3,9 проценти. На среден рок понатаму, очекуваме солидна стапка на раст“, вели...