СТАНДАРД life

АнТуТу

ТЕХНОЛОГИЈА

Xiaomi Mi 10 Pro забележа рекорден резултат на бенчмарк-тестовите на AnTuTu

msp-admin
Xiaomi Mi 10 Pro е новиот предводник на компанијата што ќе биде важен за нивните амбициозни цели во текот на целата година. Уредот нуди 6,47-инчен...