СТАНДАРД life

Apple Watch

КОМПАНИИ

Apple Watch продолжува да ја предводи глобалната продажба на паметни часовници

Влатко Зорба
Според најновиот извештај на „Counterpoint Research“, кога станува збор за испорака на паметни часовници во периодот октомври-декември 2020 година, Apple сè уште е водечка компанија...