СТАНДАРД life

Арктик

КОМПАНИИ

Рускиот гас од Арктикот продаден 20 години однапред

Влатко Зорба
Рускиот енергетски гигант Новатек објави дека потпишал дваесетгодишни договори за откуп со акционерите на својот проект „Арктик ТПГ2“ за целата количина на течен природен гас...