СТАНДАРД life

Аудио разговори

ТЕХНОЛОГИЈА

Фејсбук може да воведе опција за криптирани аудио и видео повици

msp-admin
Доста веројатно е Фејсбук да ги прошири можностите на опцијата Secret Conversations со додавање на аудио и видео разговор. Ние дознаваме за оваа експериментална новина...