СТАНДАРД life

Автоматизација

КОМПАНИИ

Германците ја потценуваат можноста за губење на работни места поради автоматизацијата

Влатко Зорба
Германските високообразовани работници многу помалку стравуваат дека би можеле да останат без работа поради автоматизацијата отколку нивните колеги во другите земји, а најмногу стравуваат од...