Стандард

Бенкси

БИЗЛАЈФ

За прв пат во историјата: Слика на Бенкси на аукција за биткоини

„Љубовта е во воздухот“, познатото дело на уличниот уметник Бенкси од 2003 година, е првото што може да се купи со Биткоин или Етер на...