СТАНДАРД life

Бот лист

ТЕХНОЛОГИЈА

Хакер објави лозинки од 515,000 сервери, рутери и уреди со Интернет на нештата

msp-admin
Секој уред што го користиме и има пристап до Интернет може да стане безбедносен ризик. Ова е причината зошто е толку важно да ги сочуваме...