СТАНДАРД life

China Mobile Suzhou

КОМПАНИИ

Прво 5G позиционирање во затворен простор во светот -верификувано од China Mobile Suzhou и Huawei

China Mobile Suzhou и Huawei постигнаа нова пресвртница со верификацијата на можностите за 5G позиционирање во затворен простор во сценаријата на метро транспортот во Сужоу...