СТАНДАРД life

Царинска управа

ЕКОНОМИЈА

Царинската управа поднесе кривична за избегнување плаќање акциза за тутун во вредност од 4,7 милиони евра

Влатко Зорба
Царинската управа на Република Северна Македонија на 10.02.2021 година до Основното јавно обвинителство во Гевгелија поднесе кривична пријава против две правни лица со седишта во...