СТАНДАРД life

Централна банка на Германија

КОМПАНИИ

Централната банка на Германија предвидува нагло опаѓање на економијата

Влатко Зорба
Германската економија најверојатно драстично ќе падне во првиот квартал поради пандемиските мерки што извршија сериозен притисок врз услужниот сектор и ги забавија силните активности во...