Стандард

„Циклокар“

ТЕХНОЛОГИЈА

Русија го развива летечкиот автомобил „Циклокар“

Влатко Зорба
Рускиот фонд за перспективни истражувања започна со развој на иновативниот летечки автомобил „Циклокар“ со циклични пропели, кој е предвиден за шест лица, пренесе „Спутник“. -Летот...