Стандард

Даночна пријава

ЕКОНОМИЈА

УЈП започна со доставување на Годишната даночна пријава за данок на личен доход

Влатко Зорба
Управата за јавни приходи (УЈП) соопшти дека е започната активноста за генерирање и доставување на Годишна даночна пријава за утврдување на данок на личен доход...