Стандард

Џон Јоновски

ПРЕТПРИЕМАЧ

Јоновски: Владата може да поддржува, но тоа почесто е проблем, а не решение

Влатко Зорба
Австралиецот со македонско потекло, Џон Јоновски , инаку некогашен советник во владите на Бучковски и на Груевски, во интервју за „Стандард“ открива каков совет би...