СТАНДАРД life

Димоски

ПРЕТПРИЕМАЧ

Димоски: Сегашното ниво на цени може да претрпи натамошни промени, за жал во нагорна линија

Влатко Зорба
Ценовните шокови не само што бргу нема да се стабилизираат, туку и ќе добивааат на сила. Во исклучително деталната анализа на причините поради кои поскапуваат...