СТАНДАРД life

Дивјак–Томиќ

ЕКОНОМИЈА

Деловен форум: Северна Македонија и Србија да достигнат размена од една милијарда долари

Влатко Зорба
Србија е нашиот најголем економски партнер на Балканот, но потенцијалот за соработка се уште не е искористен. Како што беше речено денеска, на деловниот форум...