СТАНДАРД life

Дланка

ТЕХНОЛОГИЈА

Amazon развива метод за плаќање со дланка

msp-admin
Гигантот Amazon планира да воведе технологија за препознавање купувачи во своите продавници „Amazon Go“ по карактеристиките на нивните дланки. Ова е побрз метод од идентификација...