СТАНДАРД life

ДУП Градска четврт

ЕКОНОМИЈА

Изгласан новиот ДУП Градска четврт Ц 04 – Дом на градежници

Влатко Зорба
Во салата на Советот на Општина Центар денес се одржа продолжението на 59-тата седница. На дневниот ред за работа беше единствена точка, донесувањето на Деталниот...