СТАНДАРД life

Душан Бајатовиќ

КОМПАНИИ

Српски функционер: Заработувам над 30.000 € месечно, но мене пари не ми требаат

Влатко Зорба
Душан Бајатовиќ, директор на јавното претпријатие „Србијагас“ и функционер на владејачката СПС, неодамна дојде на позицијата директор на „Гастранс д.о.о.“, а на тоа место не...