Стандард

Е-цигари

КОМПАНИИ

Забраната на е-цигарите ќе направи повеќе штета отколку корист

msp-admin
Во време кога во САД постои двојна криза предизвикана од електронските (вајп) цигари – порастот на нивната употреба меѓу тинејџерите и „мистериозната” болест на белите...