Стандард

Економска криза

ЕКОНОМИЈА

Влада: Резултатите од последниот квартал покажуваат излез од економската криза

Влатко Зорба
На денешната 37-ма владина седница, пред преминувањето на точките од дневниот ред, министерот за финансии Фатмир Бесими ги информираше членовите на Владата за нивото на...