Стандард

Еурокомпозит

ЕКОНОМИЈА

Се кренаа работниците на„Еурокомпозит“ на нозе: Тужби и протести поради одлуката на Собранието

Во центарот на Прилеп, денес работниците од „Еурокомпозит“ го искажаа своето разочарување што во Собранието не помина амандманот за да се одвојат средства за исплата...
ЕКОНОМИЈА

Бившите вработени во „Еурокомпозит“ излегоа на протест, бараат да им се платат заостанатите придонеси

Некогаш вработените лица во прилепската компанија „Еурокомпозит“ денес на патниот правец Прилеп – Плетвар поставија блокада и протеситраа, затоа што како што велат, официјално им...