Стандард

Евробарометар

КОМПАНИИ

„Eurobarometer“: Кои се најважните прашања за иднината на Европа по завршувањето на пандемијата?

Влатко Зорба
„Eurobarometer“ спроведе истражување меѓу граѓаните на ЕУ за тоа што тие сметаат дека е најважното прашање за иднината на Европа. Според истражувањето, граѓаните на 10...