СТАНДАРД life

Фајвер

КОМПАНИИ

Pfizer произведе повеќе од 70 милиони дози на вакцина против Ковид-19

Влатко Зорба
Pfizer и нејзиниот германски партнер BioNTech произведоа повеќе од 70 милиони дози вакцина против Ковид-19 до крајот на 2020 година, објави во вторникот извршниот директор...