СТАНДАРД life

Фалсификатори

КОМПАНИИ

Која банкнота е најпопуларна меѓу фалсификаторите?

msp-admin
Од 2002 година, кога беше воведенo еврото, откриени се 19 милиони фалсификувани банкноти на оваа валута со номинална вредност од 1,2 милијарди евра. Само минатата...