Таг : финансиските симптоми

Анализи

Како да се третираат финансиските симптоми на „КОВИД-19“ во САД?

Stefanija Kuzmanovska
Пандемијата на коронавирус се заканува дека ќе предизвика финансиска криза. Паѓањето на берзата и нестабилноста потсетуваат на септември 2008 година. Тензиите се видливи на пазарот...