Стандард

фотографи и видео дејност

ЕКОНОМИЈА

Битиќи на средба со претставници на стопанската комора на фотографи и видео дејност

Влатко Зорба
Заменикот на претседателот на Владата задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи, денес, оствари две одделни средби со претставници на...