Таг : Галовеј

МАКЕДОНИЈА Политика

Спасовски-Галовеј: Нашата земја го очекува полноправното членство во НАТО пред изборите во април

Никола Поповски
„Паралелно со организирање на изборите, ќе понудиме силни аргументи за позитивна одлука на Европската Унија за старт на преговорите во претстојниот период“, истакна премиерот Оливер...
Политика

Ангеловска-Галовеј: Билатерален договор за партнерство за да продолжи позитивниот тренд во размената меѓу двете земји

Влатко Зорба
Економската соработка меѓу Република Северна Македонија и Велика Британија, новата реалност што ја диктира Брегзит и обезбедувањето поддршка за имплементирање на проектот за подобрување на...