СТАНДАРД life

Групација Новоматик

КОМПАНИИ

Групацијата Новоматик и Апекс Македонија самоиницијативно ги стопираат угостителските услуги од 23 до 07 часот

msp-admin
„Како општествено одговорни компании, целосно свесни за сериозноста и ризиците од зголемувањето на бројот на новозаразени од „Ковид-19“, тргнувајќи од неспорниот факт дека врвен приоритет...