СТАНДАРД life

Угостителски услуги

ЕКОНОМИЈА

Цените на угостителските услуги во март останаа на исто ниво

Влатко Зорба
Според податоците на Државниот завод за статистика, индексот на цените на угостителските услуги во март 2021 година, во споредба со февруари 2021 година, остана на...
ЕКОНОМИЈА

Индексот на цените на угостителските услуги остана ист во февруари

Влатко Зорба
Според податоците на Државниот завод за статистика, индексот на цените на угостителските услуги во февруари 2021 година, во споредба со јануари 2021 година, остана на...
ЕКОНОМИЈА

ДЗС: Цените на угостителските услуги во декември останаа на исто ниво

Влатко Зорба
Цените на угостителските услуги во декември, во споредба со ноември, останаа на исто ниво, покажуваат податоците на Државниот завод за статистика. Цените на угостителските услуги...
КОМПАНИИ

Цените на угостителските услуги повисоки во октомври

msp-admin
Цените на угостителските услуги во октомври оваа година, во однос на истиот период лани, се зголемени за 0,5%, покажуваат податоците на Државниот завод за статистика....
КОМПАНИИ

Групацијата Новоматик и Апекс Македонија самоиницијативно ги стопираат угостителските услуги од 23 до 07 часот

msp-admin
„Како општествено одговорни компании, целосно свесни за сериозноста и ризиците од зголемувањето на бројот на новозаразени од „Ковид-19“, тргнувајќи од неспорниот факт дека врвен приоритет...